Social media beheer

Geen omkijken naar jouw social media!

Het goed bijhouden van social media kan ongemerkt nog veel tijd in beslag nemen. Je wil voorkomen dat je klakkeloos berichten post zonder strategie. Posten om maar te posten is niet de juiste gedachte. Heb jij geen tijd, zin of de juiste kennis om je social media kanalen structureel bij te houden? Ik help je om een goede planning op te stellen en de juiste content te posten. Ook denk ik mee over de boodschap die je graag online wil uitstralen en hoe je dit kan uitstralen. 
Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kunnen betekenen? 

youmedia online strategie
Strategie

Plaats je content over jouw bedrijf zonder achterliggende strategie? Ik denk graag met je mee. Samen komen we tot een verhaal achter jouw bedrijf waardoor je meer betrokkenheid en volgers genereert.

social media beheer youmedia
Beheer

Heb je geen tijd, zin of inspiratie om de social media kanalen van je bedrijf bij te houden? YouMedia neemt het gehele beheer van social media over zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

social media youmedia
Content creatie

Wil je wel berichten posten maar heb je geen inspiratie voor leuke content? We gaan in gesprek over de content die je graag zou willen delen. Vervolgens ga ik aan de slag met het maken van de posts, zowel visueel als tekstueel.

contentplanning youmedia
Contentplanning

Vind je het lastig om structureel berichten te posten? Je bent niet de enige. Een contentkalender kan de oplossing zijn! Door een kalender creëer je structuur en weet je wanneer je iets moet posten. Ik denk graag met je mee!

kennismaken?

Benieuwd naar wat ik allemaal voor het bedrijf kan betekenen? Laten we kennismaken! Ik bespreek graag de pijnpunten, wensen en behoeften met betrekking tot (online) marketing & communicatie binnen jouw bedrijf!