Copywriting

Hulp nodig bij het schrijven van teksten?

Je wil je doelgroep graag bereiken met leuke en aansprekende teksten maar weet niet hoe. Dat komt vaker voor dan je misschien denkt. In je hoofd weet je precies wat je wil vertellen maar je weet niet hoe je dit moet overbrengen op je doelgroep. Om je doelgroep te boeien en te binden, is het namelijk noodzakelijk om goede teksten te gebruiken. Het schrijven van een goede, pakkende tekst is echter nog vaak een kunst op zich. Daarom is YouMedia jouw partner op gebied van copywriting! Benieuwd wat voor teksten we allemaal kunnen schrijven? 

youmedia nieuwsbrief
Nieuwsbrieven

Het versturen van (online) nieuwsbrieven is haast niet meer weg te denken. Zorg dat je nieuwsbrief opvalt tussen alle andere! YouMedia zorgt ervoor dat jouw nieuwsbrief opvalt en écht aanspreekt.

vacaturetekst youmedia
Vacatureteksten

Met een vacature wil je een specifieke doelgroep aantrekken. Maar het schrijven van een goede, pakkende vacaturetekst kan nog best lastig zijn. Ik help je graag met het schrijven van een wervende tekst.

blogbericht youmedia
Blogberichten

Met interessante blogs kun je laten zien dat jouw bedrijf zijn/haar kennis en expertise laten zien. YouMedia helpt je om hetgeen wat je wil vertellen om te zetten in een leesbare, pakkende tekst.

webtekst
Webteksten

Jouw website is je online visitekaartje waar geïnteresseerden naar zoeken voor meer informatie. Ik schrijf teksten die bij jouw doelgroep passen, mét een call to action om te zorgen dat mensen contact opnemen.

kennismaken?

Benieuwd naar wat ik allemaal voor het bedrijf kan betekenen? Laten we kennismaken! Ik bespreek graag de pijnpunten, wensen en behoeften met betrekking tot (online) marketing & communicatie binnen jouw bedrijf!