(interim) communicatie

Jouw tijdelijke
communicatie ondersteuning

Loopt de communicatie binnen het bedrijf niet zoals je graag zou willen? Of kun je juist wel wat ondersteuning en advies gebruiken op het gebied van externe communicatie? YouMedia is in te zetten als tijdelijke communicatie ondersteuning binnen het bedrijf. Ik help graag om de zaken weer op orde te stellen. Ook denk ik mee, zet ik nieuwe campagnes op en probeer ik de verbindende schakel binnen de organisatie te zijn! Hoe ziet jouw ideale situatie eruit op het gebied van communicatie? 

youmedia online strategie
Plan van aanpak

Soms is het noodzakelijk om met een frisse blik van buitenaf naar de organisatie te kijken. Ik vervul graag die rol en ga samen met jou op zoek naar de wensen en behoeften op gebied van marketing en communicatie. Samen stellen we zaken op orde en zorgen we voor een duidelijk plan waar je mee vooruit kan.

youmedia ondersteuner
Ondersteunende kracht

Behoefte aan een tijdelijke vervanger of juist een vaste externe communicatie medewerker? Ik bespreek graag hoe ik het bedrijf het beste kan ondersteunen! Doordat ik zo veel mogelijk in de organisatie probeer te integreren, ben ik ook de externe collega op wie jouw medewerkers kunnen bouwen!

kennismaken?

Benieuwd naar wat ik allemaal voor het bedrijf kan betekenen? Laten we kennismaken! Ik bespreek graag de pijnpunten, wensen en behoeften met betrekking tot (online) marketing & communicatie binnen jouw bedrijf!