Over youmedia

Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Mariët Wielhouwer, 23 jaar oud en woonachtig in Sommelsdijk. Juli 2020 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Communicatie op de Hogeschool Rotterdam. Ik was toen al twee jaar werkzaam in de online wereld waardoor ik steeds meer ervaring en passie ontwikkelde op online gebied.

Nog tijdens mijn afstudeertraject heb ik de stap gezet om mijn eigen bedrijf te starten! Ik schreef mezelf in bij de Kamer van Koophandel, maakte een logo, zette social media kanalen op en daar was YouMedia! Mijn passie ligt bij het maken van mooie en inspirerende content passend bij jouw doelgroep en klanten!

Wat doet YouMedia?

YouMedia biedt ondersteuning aan bedrijven en ondernemers op het gebied van marketing, communicatie en social media. Van tekstschrijven tot het bedenken van een social media strategie, bij YouMedia denken we aan jou! Waar kan ik jou bij helpen?

Waarom YouMedia?

Passie voor het creëren van content 
Kennis van de nieuwe technologieën op online gebied
Verfrissende blik op het gebied van Marketing & Communicatie
Ervaring met het schrijven van (SEO)teksten
Canva-expert 

kennismaken?

Benieuwd naar wat ik allemaal voor het bedrijf kan betekenen? Laten we kennismaken! Ik bespreek graag de pijnpunten, wensen en behoeften met betrekking tot (online) marketing & communicatie binnen jouw bedrijf!