seo-analyse

Hoe scoort jouw website op SEO-gebied?

In deze tijd zijn goede seo-teksten ontzettend belangrijk. Als je klanten zoeken op gerelateerde diensten, wil je natuurlijk graag bovenaan komen te staan! Mensen kijken vaak niet verder dan de eerste pagina dus het is belangrijk om je te verdiepen in de SEO-score van je website. SEO is echter een hersenkraker voor veel bedrijven. Met 1 goede tekst ben je er namelijk nog niet. Om te scoren zul je je hierin moeten verdiepen, onderzoek uitvoeren én er tijd in steken! Ik help je graag om je website beter vindbaar te maken.

seo-analyse
Analyse

Heeft jouw bedrijf al een start gemaakt met SEO of moet je nog helemaal vanaf het begin beginnen? Ik analyseer de huidige situatie. Ik stel een lijst met keywords op of gebruik de lijst die je al hebt. Daarnaast analyseer ik ook de achtergrond van de website en maak ik een rapport met bevindingen.

advies seo youmedia
Advies

De huidige situatie is geanalyseerd en nu is het tijd om vooruit te kijken. Hoe kun jij scoren met SEO? Op basis van de bevindingen adviseer ik je over de vervolgstappen. Ik geef je tips en tools waar je direct mee aan de slag kan. Indien gewenst kan ik de vervolgstappen ook voor jouw bedrijf uitvoeren.

kennismaken?

Benieuwd naar wat ik allemaal voor het bedrijf kan betekenen? Laten we kennismaken! Ik bespreek graag de pijnpunten, wensen en behoeften met betrekking tot (online) marketing & communicatie binnen jouw bedrijf!