vormgeving

Herkenbare uitingen zowel online als offline

Wanneer je promotie-uitingen verspreid, wil je dat mensen je herinneren en herkennen. Het hebben van een huisstijl is daarbij heel belangrijk. Om te zorgen dat je volgers je herkennen, is het belangrijk om in één stijl te communiceren. Vind je het lastig om één lijn te trekken in bijvoorbeeld een advertentie maar ook op social media? Ik help je hier graag bij! Ik ben expert in Canva en kan allerlei zaken vormgeven. Zou je documenten of foto’s graag in de huisstijl van je bedrijf opgemaakt willen hebben? Ik ga graag in gesprek over jouw wensen! 

social media youmedia
Social media

Op social media is het erg belangrijk om herkenbaar te zijn. Tegenwoordig zit elk bedrijf op Instagram en Facebook. Hoe zorg je voor herkenning tussen alle concurrentie? Ik creëer een template die past bij jouw bedrijf en wat je wil uitstralen. Zo kun je elke post vervolgens zelf opmaken in een herkenbare template!

Vormgeving en grafisch
Promotiemateriaal

Bij het promoten van je bedrijf is het belangrijk dat dit in alle elementen wordt meegenomen. Denk aan visitekaartjes in de huisstijl en brochures of flyers met product- of bedrijfsinformatie. Ook advertenties en vacatures maak ik in de huisstijl op. Zorg voor herkenning bij jouw klanten door een sterke grafische vormgeving!

kennismaken?

Benieuwd naar wat ik allemaal voor het bedrijf kan betekenen? Laten we kennismaken! Ik bespreek graag de pijnpunten, wensen en behoeften met betrekking tot (online) marketing & communicatie binnen jouw bedrijf!