diensten

diensten

Van grafische vormgeving tot het schrijven van goede teksten: YouMedia staat voor je klaar! ​
youmedia strategie
(Online) Strategie

Wat is je boodschap en welke kanalen kun je het beste inzetten om je doelgroep te bereiken? YouMedia helpt bij het bepalen van jouw online strategie.

social media youmedia
Social media beheer

Heb je moeite met het bedenken van leuke content en het frequent plaatsen van relevante berichtjes? YouMedia beheert de social media kanalen!

Teksten schrijven
Copywriting

Van blogs tot nieuwsbrieven en van informatiepagina's tot vacatureteksten, YouMedia schrijft teksten die volledig aansluiten bij jouw doelgroep.

advies seo youmedia
(Interim) Communicatie

Kan jouw organisatie wel wat communicatieve ondersteuning gebruiken? YouMedia kan als tijdelijke kracht de organisatie ondersteunen.

Vormgeving en grafisch
Vormgeving

Moeite met het ontwerpen van bijvoorbeeld een advertentie, flyer of vacature? YouMedia is expert in Canva en helpt je graag op grafisch gebied!

seo-analyse
SEO-analyse

Is de website niet goed vindbaar op Google en weet je niet waarom? YouMedia duikt in de website en voert een uitgebreide SEO-analyse uit.

kennismaken?

Benieuwd naar wat ik allemaal voor het bedrijf kan betekenen? Laten we kennismaken! Ik bespreek graag de pijnpunten, wensen en behoeften met betrekking tot (online) marketing & communicatie binnen jouw bedrijf!