(online) strategie

Wat is de (online) strategie van jouw bedrijf?

Om te scoren is het aan te raden om een strategie te hebben. Wat is de missie en de visie van het bedrijf? Welke kernwaarden staan centraal? Wanneer een bedrijf zijn ‘waarom’ helder heeft en hier ook naar handelt, straalt dit ook uit naar de buitenwereld toe. Wanneer de strategie helder is, moet dit zowel offline als online doorgevoerd worden. Laat merken waar je voor staat op social media, via je nieuwsbrieven of door middel van blogs op je website! YouMedia helpt je met het bepalen van jouw (online) strategie. 

youmedia waarom
Het 'waarom'

Kun jij én je medewerkers in 1 zin vertellen waar het bedrijf voor staat? Dit is iets waar je niet vaak over nadenkt maar straalt wel door in je acties! Ik ga graag samen op zoek naar het 'waarom'.

youmedia strategie
Strategie

Wanneer we het 'waarom' van het bedrijf geformuleerd hebben, moet dit door vertaald worden in een concrete strategie. Ik maak een concreet plan om dit verder te integreren in jouw bedrijf.

youmedia online strategie
Online strategie

Strategie bepaald? Vergeet ook de online strategie niet! Als je échte content plaatst met een reden, zul je merken dat je meer reacties, likes en trouwe volgers krijgt. Ik help je graag met het bepalen van een passende strategie per online medium.

seo-analyse
SEO

Scoort jouw website hoog in Google? In deze tijd is goede SEO ontzettend belangrijk. Maar hoe zorg je er nu voor dat je snel naar voren komt? Dit is een hersenkraker voor veel bedrijven. Ik analyseer jouw website op SEO-gebied en adviseer je over de mogelijkheden.

kennismaken?

Benieuwd naar wat ik allemaal voor het bedrijf kan betekenen? Laten we kennismaken! Ik bespreek graag de pijnpunten, wensen en behoeften met betrekking tot (online) marketing & communicatie binnen jouw bedrijf!